Khamis, 28 Ogos 2008

SEMAKAN LAMA SEMAKIN SYOK

PADA 26hb OGOS 2008 IAITU HARI SELASA JAM 7.30 – 10.00 MALAM SATU LAGI JADUAL USRAH DPP KAWASAN LIPIS TELAH DILAKSANAKAN . PADA DETIK ITU SAYA MERASAKAN PENGLIBATAN DALAM HARAKAH INI SEMAKAN SAYANG DAN SEMAKIN SERONOK. KESERONOKAN INI MUNGKIN LAIN PADA ORANG LAIN.
WALAUPUN PADA SUATU KETIKA SAYA MERASAKAN BEGITU KECIWA DALAM BEBERAPA HAL YANG BERKAITAN DENGAN PERJALANAN HARAKAH YANG DI CINTAI INI.
ALHAMDULILLAH USRAH YANG BERJALAN DAN BERTERUSAN DARI JANGKA MASA BEBERAPA TAHUN DULU SEMAKIN HARI SEMAKIN MENINGKAT DARI SEGI KEHADIRAN DAN HASILNYA, INI ADALAH HASIL KESABARAN DAN KEIKHLASAN SAHABAT SAHABAT YANG BERSAMA SAMA MENGCINTAI JEMAAH INI TERUTAMA NYA SDR IZUAN DAN KP SERTA SAHABAT2 USRAH YANG LAIN.


ANTARA KEPUTUSAN YANG INSAALAH AKAN DILAKSANAKAN DALAM MASA TERDEKAT INI IALAH PROGRAM QIAMULAI DALAM BULAN RAMADHAN INI YANG DIRANCANG SEMINGGU SEKALI PADA SETIAP JUMAAT MALAM DI TEMPAT YANG BERLAINAN. WALAUPUN BARU SAHAJA KAMI MENGADAKAN PROGRAM QIAM DENGAN KEHADIRAN YANG AGAK OK TAPI RAMAI JUGA AJK YANG TAK DATANG. KAMI AHLI USRAH SEDAR INI ADALAH SALAH SATU DARIPADA MATA TANGGA PROSES TARBIAH KEPADA KAMI SEBAGAI JUNDULLAH.


SEMOGA BERKAT KESUNGGUHAN DAN KEIKHLASAN SAHABAT2 SEUSRAH SEMUA PROGRAM INI BUKAN SAHAJA DAPAT DI LAKSANAKAN TETAPI DAPAT MENINGKATKAN RASA KETAKWAAN KEPADA ALLAH DAN RASA KEBERGANTUNGAN KEPADANYA SECARA TOTAL. YANG PALING PENTING DAPAT MELAKSANAKAN AGENDA JEMAAH UNTUK MERIALISASIKAN IMPIAN KITA SEMUA DAN PATUH KEPADA ARAHAN PIMPINAN.


UNTUK ITU SAYA MENJEMPUT SAPA SAPA SAHAJA YANG INGIN BERSAMA SAMA KAMI DALAM PROGRAM INI .

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

 

blogger templates | Make Money Online